Persoonlijk advies zonder begeleiding

Wil jij graag weten of je gezond eet of wat er beter kan? En wil je er dan zelf mee aan de slag zonder mijn begeleiding? Dat kan met een eenmalig persoonlijk voedingsadvies, aan de hand van een door jou ingevuld voedingsdagboek.

Op dit dagboek baseer ik je persoonlijke voorbeeld dagmenu met variatiemogelijkheden, dus zo dat het bij jou past! Verder geef ik tips hoe je hiermee zelf aan de slag kunt.

Online: is de afstand te groot om bij mij te komen of wil je gewoon tijd besparen, dan kunnen de afspraken ook online. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Thuis: vind jij het om wat voor reden dan ook prettiger als ik bij jou kom in plaats van andersom, dan doe ik dat graag. Tot 5 kilometer is dit gratis, daarboven reken ik een kleine vergoeding per kilometer.

Dit voedingsadvies zonder begeleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Kennismakingsgesprek

In een gratis en vrijblijvend gesprek gaan we na wat je wensen zijn, of je binnen de grenzen van mijn deskundigheid valt en of ik je kan bieden wat jij wilt en nodig hebt. Als je besluit om het verder te gaan, geef ik je een vragenlijst over je leefsituatie en je eet- en beweeggewoontes. Ook geef ik je een voedingsdagboek mee. Deze kun je invullen voor de volgende afspraak.

Intakegesprek

In dit gesprek gaan we de door jou ingevulde vragenlijst en het voedingsdagboek bespreken. Verder gaan we, indien gewenst, meten en wegen (uitkleden hoeft niet, alleen sokken en schoenen uit). Hiermee bepalen we je lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, spierpercentage en middelomtrek. Vervolgens gaan we in op wat je wilt bereiken met het voedingsadvies.

Adviesgesprek

Van jouw voedingsdagboek heb ik inmiddels berekend wat er in zit aan kilocalorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen. In dit gesprek bespreken we de uitkomsten. Vervolgens geef ik je adviezen en een voorbeeld dagmenu dat gebaseerd is op jouw voedingsvoorkeuren, met variatiemogelijkheden. Hiermee kun je de komende periode zelf aan de slag gaan.

Kosten en vergoeding

De kosten van een persoonlijk voedingsadvies zonder begeleiding zijn € 130,00. Ben je aanvullend verzekerd bij je zorgverzekering, dan wordt soms (een gedeelte) van de kosten vergoed. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. Klik voor een overzicht van vergoedingen hier. Vraag bij twijfel aan je zorgverzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Wil je graag meer informatie of een gratis en vrijblijvende afspraak maken?

Vul hiernaast je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht terug. Bellen of appen mag ook, mijn telefoonnummer is 06 – 30047270.

8 + 15 =

Volg mij op facebook: